Over de business unit Teleflex Urology Care

De business unit Teleflex Urology Care ontwerpt oplossingen voor gezondheidsverbetering en biedt urologische producten voor zorgprofessionals in ziekenhuizen, zorgverleners en gebruikers, thuis of onderweg. Met de nadruk op geavanceerde technologie en toewijding aan hoge kwaliteitsnormen, zorgen we ervoor dat onze producten en diensten flexibel zijn en aanpasbaar aan specifieke behoeften en toepassingen. 

Video over ons business unit Urology Care

Ons productportfolio voor blaasmanagement voor gebruikers en zorgverleners omvat een breed scala aan intermittente katheters, verblijfskatheters, urine-opvangzakken en urinemeters. We streven er voortdurend naar om optimale oplossingen te vinden om intermittente zelfkatheterisatie eenvoudig te beheren en zo veilig, discreet en comfortabel mogelijk te maken.

Ons productportfolio Urologie voor zorgprofessionals biedt oplossingen voor vele toepassingen. Het Rüsch merk van urologieproducten heeft een uitgebreide lijn oplossingen voor blaasmanagement, waaronder verblijfskatheters en urine-opvangzakken en urinemeters, evenals producten voor operatieve urologie en endourologie.

We begrijpen dat onze gebruikers hun eigen unieke behoeften, vragen en zorgen hebben en we zijn er om jullie allemaal te ondersteunen tijdens hun individuele reis. We ontwikkelen producten die de onafhankelijkheid optimaliseren, u helpen de leiding in uw leven te nemen en het vertrouwen te hebben zodat u zich gereed voelt voor wat er komen gaat.

Over Teleflex Incorporated

Teleflex is een internationale leverancier, die medische technologieën ontwikkelt om de gezondheid en de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. We passen doelgerichte innovatie toe – een onophoudelijk streven naar het identificeren van onvervulde klinische behoeften – in het voordeel van patiënten en gezondheidsverstrekkers.

Ons portfolio is gevarieerd, met oplossingen op het gebied van vasculaire en interventionele toegang, chirurgie, anesthesie, hartbewaking, urologie, spoedeisende geneeskunde en beademingsproducten. Teleflex werknemers over de hele wereld begrijpen dat hetgeen we elke dag doen een duidelijk verschil maakt.

Teleflex is de thuishaven van Arrow®, Deknatel®, LMA®, Pilling®, QuikClot®, Rüsch® het UroLift® systeem en Weck® – vertrouwde merken verenigd door een gemeenschappelijk doel.

Voor meer informatie gaat u naar www.teleflex.com.

© 2021 Teleflex Incorporated. All Rights Reserved.
Teleflex